Leuk je hier te zien.

Graag stellen we ons aan je voor.

Geolied team

Merkcommunicatie is alles wat je doet om merkvoorkeur bij je doelgroep te bewerkstelligen. Wij hebben alles in huis voor een multimediale aanpak: creatieve vakmensen met bewezen ervaring en jonge toptalenten op het gebied van design en merkcommunicatie. Een geolied team van strategen, art directors, tekstschrijvers, UX designers en webdevelopers. Aangestuurd door senior accountmanagers als vaste contactpersonen.

Ramses Braakman

Managing Creative Director

Niek van Bemmel

Account Director

Jacqueline de Groot

Client Service Director

Esmee Braakman

Account Management & Social Media

Thijs van Rijn

Webdeveloper

Oliver Hüglin

Trainee grafisch vormgever

Geert-Jan Zandbergen

Creatieve DTP'er / Grafisch Vormgever

Anniek Houwer

Art Director

Micha Madera

Art Director

Nikolaas Brandjes

Copydirector & Strateeg

Erik Houwer

Art Director

Jeroen Monkhorst

Digital Strateeg

Jos Robijn ✝

Studiomanager & 3D creator

Wij zijn gevestigd op een voormalige marine vliegbasis die getransformeerd is naar een groen en ruimtelijk bedrijfsterrein voor innovatieve en creatieve bedrijven. Hier genieten we van de sfeer van een met 100% gerecycled bouwmateriaal duurzaam gerenoveerde kazerne. De oude vliegbasis Valkenburg ligt pal naast de historische stad Leiden, ongeveer 30 kilometer ten zuiden van Amsterdam Airport.

Google maps  

Contact voor contract

Creatieve merkcommunicatie en campagnes zijn ons werkterrein. Wij bedienen een breed spectrum aan landelijke, internationale en regionale opdrachtgevers. Contact gaat bij ons voor contract. Als bureau hechten we meer waarde aan continuïteit en het bouwen van langdurige relaties, dan aan winstmaximalisatie.

Van wie we het gegund krijgen

Wij mogen werken voor een breed en gevarieerd scala aan inspirerende klanten: (inter)nationaal gerenommeerde bedrijven, retailers en winkelcentra, overheden, startende ondernemers, instituten en belangengroepen.

Goed zijn voor je omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is wat we elke dag doen, het maximaliseren van positieve impact en het minimaliseren van negatieve impact. Met een simpel maar doeltreffend motto: als je goed bent voor je omgeving, dan is je omgeving ook goed voor jou. Daarom ondersteunen we, of zijn we zelf actief betrokken bij diverse goede doelen, sportverenigingen en netwerkorganisaties in Leiden en omgeving. Om er een paar te noemen:

Zorg & Zekerheid Leiden eredivisie basketball

Als sponsor van het eerste uur begonnen we samen met het bestuur van ZZ Leiden 16 jaar geleden aan een mooie reis. Onderweg werden 3 landskampioenschappen en de eerste BNXT league titel gevierd en andere mooie prijzen in de wacht gesleept. Dat we ons al ruim 15 jaar duurzaam hebben verbonden aan ZZ is echt een bijzondere prestatie. We doen het goed of niet.

Naar ZZ Leiden  

Xenia Hospice, palliatieve zorg voor jonge mensen

Jongeren met een ongeneeslijke, levensbedreigende ziekte, willen het liefst verzorgd worden tussen mensen van hun leeftijd en niet tussen mensen die veel ouder zijn dan zij. Xenia biedt palliatieve zorg en logeerzorg voor jonge mensen in een huiselijke sfeer in de binnenstad van Leiden. 

Naar Xenia  

Rugby Club DIOK Leiden

De laatste vier jaar werd DIOK Landskampioen van de ereklasse. Dit zorgt ervoor dat andere clubs in Nederland uitgedaagd worden om hun rugby-kwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. Als partner van deze mooie vereniging, die al 50 jaar bestaat, steunen we dus niet alleen het rugby in Leiden maar in heel Nederland!

Naar DIOK  

Matchis. Nederlands Centrum voor stamceldonoren

Ieder jaar krijgen 9.000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand.

Naar Matchis  

Grasshoppers basketball Katwijk

Nu we gevestigd zijn in Valkenburg, gemeente Katwijk, volgen we ook hier ons motto om goed te doen voor de omgeving. Wij zijn daarom onlangs partner van Grasshoppers geworden, een basketbalclub uit Katwijk die in 1971 is opgericht en kan beschouwd worden als een top 10 vereniging van Nederland. Sinds het seizoen 1988/89 speelt het eerste vrouwenteam van Grasshoppers in de Eredivisie.

Naar Grasshoppers