Blog

Innovator introduceert Carculator

Innovator introduceert Carculator

Kies je budget, het aantal kilometers per jaar en je krijgt de leaseprijs van de auto die je wilt. Elk merk, model, elke uitvoering. Hoe? Met de Carculator. Deze web-based app maakt het de consument veel gemakkelijker om een werkelijk passende leaseauto te vinden. Met een snel opgezette campagne wordt de Carculator geïntroduceerd.

Justlease, de onderneming achter de Carculator, heeft de ervaring dat andere leasemaatschappijen haar graag volgen. Om te beginnen het concept van niet-zakelijke –oftewel private– lease. Daarmee was Justlease de eerste in Nederland. In de herfst van 2020 introduceerde Justlease het onbeperkt kilometers-contract voor elektrische rijders. En dan nu de Carculator.

Vrijheid én houvast

Voordat de concurrentie net zo ver is, wil Justlease in de markt haar positie versterken als de leasemaatschappij, die beter begrijpt wat mensen willen. Mensen willen veel keuze hebben. Maar niet zoveel mogelijkheden, dat kiezen onmogelijk wordt. De Carculator biedt veel: van elke nieuwe auto die in Nederland te koop is, genereert hij de leaseprijs. Maar de app sluit wel zo aan op het intuïtieve zoekproces, dat een consument vrijheid én houvast ervaart.

Veelzijdige producent

Haast met de introductiedatum betekent een korte doorlooptijd. Zowel wat betreft de ontwikkeling van een campagneconcept als de productie van de middelen. Zeker wanneer de productie moet plaatsvinden in de weken van dennenboom en oliebol. Je hebt dan een producent nodig die flexibel is en een veelzijdige productiecapaciteit in huis heeft. Lukkien, misschien? Inderdaad, bij Lukkien werd het beeldmateriaal (video’s en visuals) geschoten, bewerkt en gemonteerd.

Tientallen uitingen

De campagne loopt op TV met 20-seconden commercials, met verschillende formats op YouTube, advertenties op FB/Insta, advertenties via Google en bannering op sites. Al met al gaat het om tientallen verschillende uitingen, waaraan een systeem van A/B-testen en analyse gekoppeld is. Elke klik wordt bijgehouden. Wij sluiten niet uit dat mensen hier en daar geïrriteerd raken door de uitingen. Indien je zelf enig ongenoegen ervaart, nomineer de Calculator-reclame dan voor een Loden Leeuw. Dat zal ons leren!

Wilt u ook eens praten of onze aanpak iets voor u is, stuur dan een bericht via deze pagina of bel ons op 071 523 07 91.

Moeten ze bij u zijn?
Dan moet u bij ons zijn.