Dit doen we

Onze expertise hebben we ingedeeld in vijf (elkaar overlappende) categorieën.

STRATEGIE

Merkbeleving, impact of conversie, je hebt je doelen. Hart Voor De Zaak komt met creatieve oplossingen, die de weg naar succes verkorten. Onze focus op resultaat is gebaseerd op een grote dosis werkervaring. Tot die ervaring behoort ook een gezonde aandacht voor de factor budget. Wij trakteren klanten niet op een koude douche van een betoverend voorstel, dat bij voorbaat al los staat van de realiteit. What you see is what you very well might get.

MERKENBOUW

Een charismatisch merk is een merk waarvan u ervaart dat het niet inwisselbaar is voor een ander. Iedereen heeft zo zijn eigen setje favoriete merken. Het mooie is dat elk merk charismatisch kan zijn. Ook dat van u. Daar zijn aandacht, tijd en focus voor nodig. En de vijf disciplines van merkbouwen: differentiatie, co-creatie, innovatie, validatie en cultivatie. Met onze Merkcharisma-methode zorgen we ervoor dat uw merk duurzaam wordt gevestigd en geladen.

DESIGN

Design is de meest kostenefficiënte investering in wenselijke uitstraling. Goed design maakt dat je begrepen wordt, nog voordat je iets gezegd hebt. Onze ontwerpers hebben niet alleen veel plezier in het creëren van iets wat er nog niet was, maar ook in het laten groeien van iets wat al bestaat. Bijvoorbeeld huisstijlen die we niet zelf gemaakt hebben. Deze worden met liefde ontvangen en krijgen nieuwe toepassingen waar je blij van wordt.

CAMPAGNES

Als op strategisch niveau beslist is over boodschap, doelgroep, kanaal en moment dan begint het dagelijkse praktijkwerk van de campagne. De scoringskans van elke uiting moet worden nagelopen op de mogelijkheden van het kanaal, het meest waarschijnlijke moment van ontvangst en de mate waarin de prospect openstaat voor ontvangst. Veel knoppen om aan te draaien, dus. Reken hierbij op een proactieve houding van account en creatie.

DIGITAL

Betrokkenheid delen, vertrouwen opbouwen, conversiekansen verhogen… ons team doet alles om het volledige potentieel van je online aanwezigheid te realiseren. We bouwen gebruikersgerichte websites en robuuste web-based oplossingen die inzicht geven in meetbaar resultaat. De groei van je relevantie op social media ondersteunen wij met punctuele en op maat gemaakte content.


“Zeg, maken jullie ook…”

Uit ervaring weten we, dat sommige mensen eerder denken in eindproducten: video’s, radiocommercials, e-mailings, FB- en Insta-posts, posters, sites, white papers, flyers, nieuwe productnamen, logo’s/huisstijlen… Op de vraag “Zeg, maken jullie ook xyz?” is het antwoord in 99% van de gevallen JA. Maar vraag gerust.

 

TRADEMADE, YOUR RETAIL MATE

Wij delen de werkvloer met ons zusterbedrijf Trademade Instore Results. Deze specialist ontwikkelt hoogwaardige displays en andere scorende winkelvloeroplossingen voor bekende merken, waaronder LG, Sony, Bosch/Siemens, Somfy en Bauknecht. Trademade, dat als geen ander de taal spreekt van de elektronicamerken, retailformules en winkelvloermanagers, ontzorgt al 10 jaar klanten in de Benelux met alle ins en outs rondom trademarketing.