Careers

Stagiair(e) medewerker marketing en communicatie

Stagiair(e) medewerker marketing en communicatie

Ben je als tweede- of derdejaars bezig met een HBO-opleiding op het gebied van (marketing-)communicatie? Als stagiair in ons accountteam assisteer je de account/project managers bij de ontwikkeling van diverse campagnes. Ook voer je zelfstandig kleinere projecten uit. De werkzaamheden zijn zeer divers. Ze hebben veel overlap met die van een accountmanager in een startersfunctie. Voor het maken van een stagedocument kan tijd worden vrijgemaakt.

 

Team Hart Voor De Zaak

Bestaat uit zo’n 20 collega’s. Wij bieden internationale, nationale en regionale klanten expertise en inzet op gebied van strategie, creatie, digital en (social) campagnes.

 

Herken je dit profiel?

  • werkt uitstekend, zowel zelfstandig als in een team
  • communicatief vaardig
  • goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal

 

Jij krijgt

Een uitdagende stageplek in een creatieve omgeving. Hier leer je veel over de verschillende aspecten van het communicatievak en de bijbehorende disciplines. In ons toffe kantoor (voormalig vliegkamp Valkenburg – naast Soldaat van Oranje) is van alles mogelijk. Je krijgt alle ruimte om je eigen verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Daarbij overleg je regelmatig met je vaste stagebegeleider. Opgeteld ga je een veelzijdige en leerzame stageperiode tegemoet. Inclusief een passende stagevergoeding.

Interesse in deze functie?

Stuur dan jouw motivatie en CV aan jeroen@hvdz.nl met als onderwerp: Stagiair(e) medewerker marketing en communicatie