Careers

Stagiair(e) Web developer

Stagiair(e) Web developer

Je volgt een opleiding op het MBO of HBO gericht op website development. Als stagiair(e) webdeveloper ga je bij ons praktisch aan de slag: websites maken of verbeteren. Met WordPress ben je vertrouwd. Van PHP, CSS en JavaScript heb je basiskennis. Deze breidt zich snel uit, want je bent nieuwsgierig en leergierig.

WordPress

Afhankelijk van je skills werk je mee bij het beheer en de ontwikkeling van WordPress sites. Je werkzaamheden variëren van HTML/CSS development tot de uitvoering van webmaster-klussen. Je werkt nauw samen met een team van webdevelopers, designers en online-marketeers. Doel: websites laten werken voor klanten.

Laravel

Is je kennis op het gebied van PHP/MySQL al wat verder gevorderd? Dan kan je meewerken aan onze maatwerk Laravel-projecten. In een project trek je op met onze backend developers.

Jij krijgt

Inspiratie in een gezellige en informele werksfeer. In ons toffe kantoor (voormalig vliegkamp Valkenburg – naast Soldaat van Oranje) is van alles mogelijk. Je krijgt alle ruimte om je eigen creativiteit in te brengen en je eigen verantwoordelijkheid te ontwikkelen. Hierbij overleg je regelmatig met je vaste stagebegeleider. Opgeteld ga je een veelzijdige en leerzame stageperiode tegemoet. Inclusief een passende stagevergoeding.

Interesse in deze functie?

Stuur dan jouw motivatie en CV aan jeroen@hvdz.nl met als onderwerp: Stagiair(e) Web developer